Un DO Conca de Barberà entre els 10 millors vins amb cos de l’Estat segons ‘Decanter’

El Grans Muralles 2016 de Familia Torres és un dels tres vins de denominacions catalanes escollit.

La revista britànica ‘Decanter‘ ha seleccionat el Grans Muralles 2016 de Familia Torres (DO Conca de Barberà) i dos vins catalans més per a la seva llista dels deu millors vins negres amb cos produïts a l’estat espanyol. Entre els seleccions trobem vins de la DO Ribera del Duero amb 4 vins a la llista i la DOCa Rioja amb 2. La revista especilitzada ha seleccionat tres referències de tres Denominacions d’Origen Catalanes:

  • Grans Muralles 2016 (Família Torres, DO Conca de Barberà)
  • Manyetes 2014 (Clos Mogador, DOQ Priorat). 
  • Finca La Pedrissa 2015 (Edetària, DO Terra Alta).

torres, miguel torres, grans muralles, gm