Davant l’èxit de la campanya “Escapa’t a la Conca” els cellers de la DO Conca de Barberà decideixen regalar 1500 visites més

En només una semana s’han esgotat els cupons de la campanya “Escapa’t a la Conca” que ofereix visites enoturístiques gratuïtes.

El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà rellança la campanya #EscapatalaConca a causa de l’èxit de participació i després que s’hagin esgotat les 1500 visites durant la primera semana. Els cellers de la Denominació han decidit regalar 1500 visites més que es podran aconseguir seguint el mateix procediment.

A través de la pàgina https://www.doconcadebarbera.com/escapat-a-la-conca l’usuari ha d’omplir el formulari i automàticament rebrà una visita per a dues persones a un dels cellers de la Denominació.

La campanya ha tingut un gran seguiment durant la primera setmana per les peticions de visites que s’han registrat. Sobretot  entre un públic jove i de mitjana edat de Barcelona i de la zona del Camp de Tarragona.

Aquesta campanya es va originar per premiar l’esforç de tots durant aquests darrers mesos de confinament. I també, com una manera de reactivar l’activitat turística de la Conca de Barberà. Durant el confinament molta gent ha comprat, consumit a casa i ha fet costat als vins de la Conca de Barberà. Des de la DO es va creure necessari recompensar l’esforç de tots. Per aquest motiu, a la campanya es fa especial menció que “obrim les portes de casa nostra, els nostres cellers i la nostra comarca,” en agraïment a tots quan es produeixi l’esperada obertura de l’activitat turística.

A aquest missatge de reconeixement se sumen un total de 16 cellers de la Conca que col·laboren amb la campanya obrint les seves portes de forma gratuïta a una xifra total de 3000 persones. La campanya de promoció ha tingut tant èxit que totes les visites s’han esgotat en tan sols una setmana. Per això, s’ofereixen 750 cupons més per a dues persones a partir d’aquesta setmana. D’aquesta manera, s’hauran regalat 3000 visites per aquest estiu.

 

CELLERS PARTICIPANTS

 

Agrícola de Barberà

Agrícola de la Conca

Celler Clos Montblanc

Celler Sanstravé

Celler Castell de Riudabella

Celler Pla de la Masó

Celler Carles Andreu

Celler Gerida

Celler Mas Foraster

Celler Rendé Masdéu

CellernRosa M. Torres

Celler Succés Vinícola

Celler Vega Aixalà

Vinícola de Sarral

Celler Vins de Pedra

Celler Vidbertus

 

La mecànica de la promoció és simple: hi ha habilitat un formulari al web de la DO (https://www.doconcadebarbera.com/escapat-a-la-conca) on tothom que vulgui pot inscriure’s per aconseguir un cupó de visita vàlid per a dues persones a un dels cellers durant els mesos de juliol i agost. Les inscripcions es poden fer fins a finals de juny i després s’assignaran aleatòriament els cellers als inscrits per fer les visites durant juliol i agost. Juntament amb les dades de contacte del celler assignat, també es facilitarà un llistat de restaurants i allotjaments de l’AE Hostaleria Conca de Barberà per a poder planificar millor la visita.

La promoció està activa durant aquest mes de juny a través de les xarxes amb el hashtag #EscapatalaConca i, de moment, s’han desbordat les previsions. De fet, pot esdevenir un gran dinamitzador de tots els sectors implicats en el turisme del territori: restauradors, empreses turístiques, hotels, cases rurals, etc.

I és que els objectius d’aquesta campanya son múltiples: el principal és agrair l’actitud de la gent durant el confinament, però també es esdevenir una acció per reactivar el circuit turístic de la comarca. I sobretot s’espera que tingui un impacte directe en la restauració local, que és alhora un dels principals punts de venda i gran aparador dels nostres vins.

“Escapa’t a la Conca” serà una manera de tornar a trobar-se amb el públic fidel dels vins de la Conca i, també, una bona oportunitat per descobrir com és d’atractiva i acollidora aquesta comarca a aquells que encara no la coneixen.

25 respostes
 1. buy super notes online says:

  Buy Undetеctable Counterfeit Money Online, With a lot of experience
  in the field. Ꮤe ⲣrovide banknotes of unmatched quality with alll the neсessary securіty featuгes on them, including watermarks,
  special foil еlements, colour-shifting inks, see-through registers, and
  threads. We proԁuce іndistinguishabⅼe premium products that cɑn be safely used anywhere you want.

  What is more, we use up-to-date prіnting equipment and high-qualitypaper to makе
  sure ouг counterfeit currencies look tһe same as the real ones.
  Ouг products are paѕsing pen аnd UV tesrs as well as
  otheг banking securty checks. We strive to provide our clients
  with the best shopping experience, swift Ԁelivery, and maximum confidentiality.
  So, if you’re looking ffor privacy when shopping for fake banknotes, then you haνe to the right place. https://contabanconote.info

 2. erotik says:

  Hello there. I found your blog via Google even as looking for a comparable subject, your web site came up. It appears to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then. Teddi Sheridan Behka

 3. turkce says:

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how could we communicate? Vicky Wallie Ricardo

 4. turkce says:

  Muchas gracias Marta !! Si los hago sin molde. Los formo tal y como se ve en el video, los paso a la bandeja del horno donde leudan y luego en esa misma bandeja los horneo. Wilone Parnell Warton

 5. turkce says:

  Hey there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!| Ivett Horatio Geneva

 6. turkce says:

  WP Rentals can benefit both hosts and travelers. Hosts get to meet people from around the world while making a little extra money, and travelers can often stay for less than the cost of a hotel room. In addition, many travelers enjoy accommodations that offer a different experience from standard hotels. Fancie Garwin Fan

 7. turkce says:

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers! Alina Basilius Lust

 8. turkce says:

  Ralph, no one is owed a path to salvation or an alternative to the WTS anymore than a fireman rescuing you owes you another house. Georgie Salim Doolittle

 9. erotik says:

  Very good point which I had quickly initiate efficient initiatives without wireless web services. Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology. Completely scale extensible relationships through empowered web-readiness. Gayleen Waylen Lumbard

 10. j.mp says:

  Hey There. I found your weblog using msn. This is a very smartly written article.

  I’ll be sure to bookmark it and come back to learn extra
  of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

  asmr 0mniartist

 11. j.mp says:

  These are genuinely enormous ideas in about blogging. You have touched some fastidious points
  here. Any way keep up wrinting. 0mniartist asmr

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.