La Guia Peñín tasta una cinquantena de vins de la DO Conca de Barberà

Javier Luengo, un dels membres de l’equip de tast de la Guia Peñín, ha estat aquest dijous a la seu del Consell Regulador de la Denominació Conca de Barberà, tastant els vins de la DO que aquest any es publicaran a la Guia Peñín del 2020. Una Guia que celebra els 30 anys i s’ha convertit en un referent a l’Estat.

Bon coneixedor de la zona, Luengo, que ja ha visitat i tastat els vins de la denominació en altres edicions de la Guia, ha destacat la feina dels cellers del territori que estan duent a terme els últims anys. “S’està marcant una línia de treball molt interessant”, ha comentat, “sobretot amb els vins elaborats de trepat”. Ha reflexionat sobre les tendències del mercat assenyalant que la línia de treball dels cellers de la zona coincideix ara amb el que el mercat demana: “vins frescos, afruitats i sense excés d’alcohol”. I sobretot ha apuntat que és molt important no perdre aquest línia encara que el mercat canviï: “No s’ha d’abandonar la identitat i l’estil un cop trobats i s’ha de saber mantenir”.

La Guia Peñín es publicarà a finals d’any.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *