Periodistes, bloguers i professionals del món del vi de la #winelover community visiten la DO Conca de Barberà

En el seu 6è aniversari aquesta comunitat de renom internacional en el món del vi realitza una calçotada-tast a Barberà de la Conca

La Conca de Barberà va acollir el 15 de febrer una calçotada dins dels actes commemoratius del 6è aniversari de la comunitat internacional en línia d’amants del vi de referència, la #winelover community. Aquesta comunitat (www.winelover.com) la formen periodistes, bloguers, professionals del sector del vi, ambaixadors i aficionats d’arreu del món que comparteixen la seva passió pel vi i l’enoturisme.

Els Cellers Vega Aixalà, Carles Andreu i Succés Vinícola van ser els encarregats de preparar una calçotada tradicional a tots els convidats. En total una cinquantena de prescriptors del món del vi que tenien un interés enorme per la DO Conca de Barberà i concretament pel trepat. Tots van compartir la seva experiència a través dels seus canals en línia (blogs, xarxes socials…), tot creant continguts i donant visibilitat a la marca i destinació en aquests canals en diferents mercats potencials, i posicionant la Conca Barberà com a destinació de referència en el producte enoturístic. Cal tenir en compte, a més, que molts dels participants, a més de ser influenciadors en línia, també ho són en altres àmbits del sector (sommeliers, empresaris, organitzador d’esdeveniments, periodistes, consultors…).

La trobada està impulsada per l’ambaixador a Catalunya de la comunitat winelover i propietari de l’empresa SweetEasy Wine Tours, Sinisa Curovic, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de la Generalitat. A més, es compta amb la col·laboració de les denominacions d’origen de la Costa Daurada (DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès, DOQ Priorat i DO Tarragona), el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i els consells comarcals del Priorat i de l’Alt Camp.

Aquesta acció s’ha dut a terme amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l’INCAVI de la Generalitat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *