47a Festa de la Verema – Fira DO Conca de Barberà 2017

47a Festa de la Verema – Fira DO Conca de Barberà 2017

Divendres 25 d’agost

 • 19 h: Al Museu de la Vida Rural, maridatge de conserves i embotits amb vins i caves de la DO Conca de Barberà, dirigit per Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya del 2016. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museuvidarural.cat o bé al 977 870 576
 • 21:30h: A l’Art Restaurant, 4t Brinda’m Baccus. La unió del vi, la gastronomia i la festa sota el poder del déu Baccus a l’antiga Roma donen nom a aquesta fusió dels sentits que et permetrà maridar, durant el sopar, una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes d’alta cuina. Endinsa’t en un art d’infinites i sorprenents possibilitats i apassiona’t pel món de les relacions entre el menjar i el vi. Preu: 20 euros. Places limitades. Inscripcions a http://www.esplugadefrancoli.cat/brindambaccus.php

Dissabte 26 d’agost

 • 19h: A la plaça Montserrat Canals, inauguració de la 47a Festa de la Verema 2017 a càrrec de les autoritats. Tot seguit, piada i obtenció del primer most de la collita 2017.
 • 19h-00h: Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.
 • 20h: Al Museu de la Vida Rural, tast de vins SUB-25, un tast de vins per a joves de 18 a 25 anys. Preu: 5 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museuvidarural.cat o bé al 977 870 576
 • 21h: En directe des del recinte firal, actuació musical a càrrec del grup Anna d’Ivori, que ens presentarà els temes del seu darrer treball Rere els vidres, amb tons crus i línies fines que transmeten l’esperit de les melodies suaus i dolces de les seves cançons, així com la seva tessitura vocal.
 • 23:30h: En directe des del recinte firal, actuació musical a càrrec del grup Sardina’s Golden Rule, format per membres que provenen de diferents formacions com La Padrina, Wolfgang, Malditos roedores, … i ara ens ofereixen diferents estils de música com el soul, rock, jazz, rhytm’n’Blues, swing… versionant diferents artistes i oferint un directe molt energètic i amb música de gran qualitat.

Diumenge 27 d’agost

 • 09h: 2a Marxa a peu entre vinyes, amb dos recorreguts diferents, un de 12 km i un de 5 km, i dos tastos de vins durant la ruta amb most pels més petits. Preu: 5 euros. Més informació i inscripcions a info@dracactiu.com i al 629 213 263
 • 11:30h – 15h: Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.
 • 12h-15h: En directe des del recinte firal, vermut electrònic a càrrec de Sofa Beats Studio i Dave B, una forma diferent de gaudir de la música electrònica, tot acompanyant-la de bons vins i caves de la DO Conca de Barberà.
 • 18h-22h: Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.
 • 18:30h: Cursa de portadores a càrrec de l’Associació Juvenil Auvënguen, Jóvens de l’Espluga. Inscripcions al mateix recinte firal. Es recomana que els participants vagin caracteritzats de l’època.
 • 19:30h: Al vestíbul del Teatre del Casal, Concurs amateur de tast per parelles. Concurs per amants del vi no professionals, que vulguin passar una bona estona intentant encertar els productes oferts en 5 copes. La parella dels millors concursants tindrà un premi de 200 euros. Preu: 10€. Places limitades. Inscripcions a prosello@doconcadebarbera.com o bé al 977 926 905.
 • 20:30h: En directe des del recinte firal, actuació musical del músic targarí Carlitos Miñarro, artista sots guanyador del Festival Riubombori, presentant el seu nou treball Impuls, un disc enèrgic, ple de força i vitalitat que retorna a la rumba i al rock and roll.
 • 22h: Cloenda de la 47a Festa de la Verema 2017.

Venda de copes a l’estand d’informació

Copa i bossa: 3 euros

Degustacions a partir d’1€ a cada estand

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.