La família Canela rep un reconeixement promogut per Bodegas Torres

Cellers Torres distingeix als proveïdors que més han reduït les emissions de CO2

Els I Premis Torres & Earth recauen en el fabricant de vidre Vidrala, l’operador logístic JF Hillebrand i els viticultors Canela

El canvi climàtic afecta pràcticament tot els sectors de la nostra societat, i la producció de vins no és una excepció. Una de les empreses d’aquest sector que està apostant de forma més decidida per les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic és Bodegues Torres, que a través del seu programa Torres and Earth ha invertit 12 milions d’euros en actuacions com l’ús d’energies renovables, el transport ecoeficient, la reducció de matèries primeres i el reciclatge de residus. Com a part d’aquest programa ambiental, Bodegues Torres ha posat aquest any en marxa la primera edició dels premis als proveïdors que més estan contribuint a mitigar el canvi climàtic reduint les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

En aquesta primera edició, Bodegues Torres ha distingit a tres dels seus proveïdors en les àrees d’envasat, serveis logístics i vinyes. Miguel A. Torres, president del celler familiar i impulsor del programa ambiental Torres Earth, ha lliurat aquests guardons en un acte celebrat a Barcelona el 23 de febrer, als representants de Vidrala, fabricant d’ampolles de vidre, l’operador logístic JF Hillebrand ia la família de viticultors Canela. Miguel A. Torres ha reconegut el compromís real que aquestes empreses han demostrat amb el medi ambient gràcies, sobretot, a iniciatives i mesures que promouen l’eficiència energètica en els seus processos i amb les que han reduït significativament les seves emissions. Tenint en compte que les emissions que generen els proveïdors suposen més del 80% de la petjada de carboni de Torres, aquesta reducció incideix positivament en el balanç final d’emissions de CO2 del celler ja que abasta tot el cicle d’una ampolla de vi, des de la vinya fins al transport final.

La família de viticultors Canela, de la Conca de Barberà, ha recollit el premi Torres & Earth al ‘Millor proveïdor de raïm’ per reduir un 9% les seves emissions de CO2 per hectàrea gràcies a mesures d’eficiència energètica com la utilització d’un tractor més eficient, ajustos de les dosis de fertilització, reducció del nombre de tractaments fitosanitaris i de passades de tractor, ús de fertilitzant d’alliberació lenta i optimització dels viatges de transport de raïm.

13 respostes
 1. bitly.com says:

  I am really impressed with your writing skills and also
  with the layout on your blog. Is this a paid theme or
  did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it
  is rare to see a great blog like this one nowadays.
  asmr 0mniartist

 2. on asmr says:

  Thanks , I’ve recently been searching for information approximately this topic for a long time and
  yours is the best I’ve discovered so far.
  But, what concerning the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

 3. off asmr says:

  Hey there, You’ve done an incredible job. I’ll definitely digg it
  and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited from this web site.

 4. gamefly was says:

  Great post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further.
  Appreciate it!

 5. asmr when says:

  You have made some good points there. I looked on the net for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 6. tinyurl.com says:

  Can I just say what a relief to uncover a person that actually knows what they are talking about
  over the internet. You actually understand how to bring an issue to light and make it important.

  More and more people ought to read this and understand this side of your story.
  I can’t believe you’re not more popular given that you definitely possess the gift.

 7. asmr in says:

  I love what you guys are up too. This type of clever work
  and reporting! Keep up the superb works guys I’ve
  added you guys to blogroll.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.