Un trepat a una publiació de tendències de Nova York

La publicació de tendències nordmaericana Cool Hunting, amb seu a Nova York, s’ha fet ressó del trepat Cuca de llum  del celler Succes Vinicola de la DO Conca de Barberà en el seu web i a la publicació d’email que enviar diàriament a tots els seus seguidors.

A la breu ressenya on explica el vi i el seu origen fa menció a l’ús de la varietat trepat en el sector del cava. I també detalla les seves propietats i el color particular que té. Un vi vibrant, conclou.

Cool Hunting és una premiada publicació que descobreix les últimes novetats en disseny, tecnologia, estil, viatges, art i cultura. Des de l’any 2003 el seu contingut original ha informat “a la comunitat creativa que està dissenyant el futur”, expliquen. El seu equip està format per escriptors, editors, creadors audiovisuals, dissenyadors i desenvolupadors. I tenen corresponsals a tot el món.

RESSENYA COOL HUNTING:
Catalonia (on the northeastern edge of the Iberian Peninsula) is perhaps best known for Cava. This wine, Succés La Cuca de Llum, also uses the Trepat grape found in Cava, but here it results in a bright red. It’s fresh, and a little funky (or “dusty”) and delightfully mineral-y. That said, it’s not a watery, weak red—it’s vibrant. Bonus: it’s a natural wine, organically farmed from 20-47-year-old vines, and is great for sipping during transitional seasons.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.