QUI SOM

Qui som

El Consell regulador de la D.O.

Seu del Consell Regulador de la D.O. a la Torre de Sant Antoni de Montblanc
» Seu del Consell Regulador de la D.O. a la Torre de Sant Antoni de Montblanc

La Denominació d’Origen Conca de Barberà, emparada pel seu Consell Regulador, compta actualment amb 3.800 ha de vinya i una producció mitjana de 150.000 hl de vi.

El primer Reglament de la DO Conca de Barberà i el seu Consell Regulador fou aprovat per l’Ordre de 19 de novembre de 1985 del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, el qual fou posteriorment modificat per l’Ordre de 29 de setembre de 1989. El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ratificà aquest reglament, a l’efecte de la seva defensa per part de l’Administració Central de l’Estat en els àmbits nacional i internacional, per l’Ordre de 14 de desembre de 1989.

La principal funció del Consell Regulador consisteix a controlar la producció de raïm, l’elaboració del vi i la seva comercialització, amb la finalitat de garantir al consumidor la procedència geogràfica i la bona qualitat dels vins que surten al mercat amb Denominació d’Origen Conca de Barberà. A la vegada, representa i protegeix la Denominació d’Origen Conca de Barberà i també té encomanada la promoció dels seus vins.

Els cellers que pertanyen al Consell Regulador son: Abadia de Poblet (Codorníu, SA), Bodegas Concavins, SA (Clos Montblanc), Celler Carles Andreu, SL, Viticultors Mas del Nen, SL, Cal Gasset, SL (Sanstravé), Agrícola de Barberà, SCCL, Castell d'Or, SL, Cellers Domenys i secció de crèdit, SCCL, Agrícola de la Conca i SC, SCCL, Vinícola de Sarral i secció de crèdit, (COVISAL), SCCL, Escoda-Sanahuja, SL, Cara Nord Celler, SL, Mas Foraster, CB, Miguel Torres, SA, Rendé Masdéu, SL, Rosa Mª Torres, SL, Viver Vitivinícola de Barberà (Viver de Celleristes), Vilanova Vins, SL (Vega Aixalà), Jordi Miró (Carlania Celler), Marta Pedra Blasi (Vins de Pedra), Gerida Viticultors, SCP

 

 

 

Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà
Torre del Portal de Sant Antoni

C/ de la Volta, 2 - 43400 Montblanc
Tel. 977 926 905
Fax 977 926 906
cr@doconcadebarbera.com
comunicacio@doconcadebarbera.com