ACTUALITAT

Actualitat

» Actualitat DO  / 27 de Setembre de 2018

Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya

La 38a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya s'ha celebrat al moll de la Marina coincidint amb la Mercè

Cedida
» Cedida

Un total de 8 cellers de la Denominació han representat el territori i els vins de la Conca durant els dies 21, 22, 23 i 24 de setembre en el marc de les festes de la Mercè de Barcelona. Aquest any s'estrenava ubicació  al moll de la Marina, un espai  de 5000 metres quadrats a tocar del mar entre la Torre Mapfre i l'Hotels Arts.

Uns 70 cellers en total de les 12 denominacions han participat a la Mostra entres els que destaquen els cellers de casa Vins de Pedra, Carles Andreu, Mas Foraster, Cara Nord, Gerida Viticultors, Rosa M. Torres, Rendé Masdéu, Vidbertus i la Vinícola de Sarral.

L’organització de la Mostra valora positivament haver tornat a coincidir en dates amb la Festa Major de Barcelona. La passada edició va ser la primera en la història de l’esdeveniment que es va celebrar en unes dates diferents. En paraules de Salvador Puig, director de l’INCAVI: “ens agrada molt formar part de la festa de la Mercè i haver pogut conservar la tradició de fer coincidir la Mostra de Vins i Caves de Catalunya amb la festa dels barcelonins. Hem treballat conjuntament amb l’Ajuntament en trobar una ubicació que reunís les condicions necessàries per poder dur a terme la Mostra amb èxit i les hem trobat en el moll de la Marina.”

Un any més, els visitants van poder gaudir d’una oferta molt completa per descobrir els vins i caves dels cellers catalans que participen a la Mostra, que organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

La presidenta de la DO Conca de Barberà, Mariona Rendé, remarca la importància de la Mostra pel nombre de cellers i que és un aparador pels productes del territori que s'ha d'aprofitar.

A banda de l’itinerari lliure de tasts de vins oferts pels diferents cellers, el públic assistent va poder aprendre i aprofundir en la cultura del vi gràcies al programa de presentacions i tasts guiats que tenien lloc durant la Mostra a les dues sales de tast habilitades. Com per exemple el tast realitzat pel celler Vins de Pedra.

 

Més fotografies de la notícia:

Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya Cellers de la DO Conca de Barberà s'han promocionat a la 38a Mostra de Vins de Catalunya
Redactor: INCAVI i DO Conca de Barberà