ACTUALITAT

Actualitat

» Actualitat General  / 7 de Agost de 2017

47a Festa de la Verema – Fira DO Conca de Barberà 2017

Programa de festes

Cartell
» Cartell

47a Festa de la Verema – Fira DO Conca de Barberà 2017

 

Divendres 25 d’agost

 

A les 7 de la tarda

 

Al Museu de la Vida Rural, maridatge de conserves i embotits amb vins i caves de la DO Conca de Barberà, dirigit per Josep Pelegrín, millor sommelier d’Espanya del 2016. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museuvidarural.cat o bé al 977 870 576

 

A 2/4 de 10 de la nit

 

A l’Art Restaurant, 4t Brinda’m Baccus. La unió del vi, la gastronomia i la festa sota el poder del déu Baccus a l’antiga Roma donen nom a aquesta fusió dels sentits que et permetrà maridar, durant el sopar, una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà amb 6 tapes d’alta cuina. Endinsa’t en un art d'infinites i sorprenents possibilitats i apassiona’t pel món de les relacions entre el menjar i el vi. Preu: 20 euros. Places limitades. Inscripcions a http://www.esplugadefrancoli.cat/brindambaccus.php

 

Dissabte 26 d’agost

 

A les 7 de la tarda

 

A la plaça Montserrat Canals, inauguració de la 47a Festa de la Verema 2017 a càrrec de les autoritats. Tot seguit, piada i obtenció del primer most de la collita 2017.

 

De les 7 de la tarda a les 12 de la nit

 

Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

 

A les 8  de la tarda

 

Al Museu de la Vida Rural, tast de vins SUB-25, un tast de vins per a joves de 18 a 25 anys. Preu: 5 euros. Places limitades. Inscripcions a info@museuvidarural.cat o bé al 977 870 576

 

A les 9 del vespre

 

En directe des del recinte firal, actuació musical a càrrec del grup Anna d’Ivori, que ens presentarà els temes del seu darrer treball Rere els vidres, amb tons crus i línies fines que transmeten l’esperit de les melodies suaus i dolces de les seves cançons, així com la seva tessitura vocal.

 

A 2/4 de 12 de la nit

 

En directe des del recinte firal, actuació musical a càrrec del grup Sardina’s Golden Rule, format per membres que provenen de diferents formacions com La Padrina, Wolfgang, Malditos roedores, ... i ara ens ofereixen diferents estils de música com el soul, rock, jazz, rhytm'n'Blues, swing... versionant diferents artistes i oferint un directe molt energètic i amb música de gran qualitat.

 

Diumenge 27 d’agost

 

A les 9 del matí

 

2a Marxa a peu entre vinyes, amb dos recorreguts diferents, un de 12 km i un de 5 km, i dos tasts de vins durant la ruta amb most pels més petits. Preu: 5 euros. Més informació i inscripcions a info@dracactiu.com i al 629 213 263

 

De les 11.30 del matí a les 3 de la tarda

 

Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

 

De les 12 del migdia a les 3 de la tarda

 

En directe des del recinte firal, vermut electrònic a càrrec de Sofa Beats Studio i Dave B, una forma diferent de gaudir de la música electrònica, tot acompanyant-la de bons vins i caves de la DO Conca de Barberà.

 

De les 6 de la tarda a les 10 de la nit

 

Mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà i degustacions gastronòmiques, a la plaça Montserrat Canals.

 

A 2/4 de 7 de la tarda

 

Cursa de portadores a càrrec de l’Associació Juvenil Auvënguen, Jóvens de l’Espluga. Inscripcions al mateix recinte firal. Es recomana que els participants vagin caracteritzats de l’època.

 

A 2/4 de 8 del vespre

 

Al vestíbul del Teatre del Casal, Concurs amateur de tast per parelles. Concurs per amants del vi no professionals, que vulguin passar una bona estona intentant encertar els productes oferts en 5 copes. La parella dels millors concursants tindrà un premi de 200 euros. Preu: 10€. Places limitades. Inscripcions a prosello@doconcadebarbera.com o bé al 977 926 905.

 

 

A 2/4 de 9 del vespre

 

En directe des del recinte firal, actuació musical del músic targarí Carlitos Miñarro, artista sots guanyador del Festival Riubombori, presentant el seu nou treball Impuls, un disc enèrgic, ple de força i vitalitat que retorna a la rumba i al rock and roll.

 

A les 10 de la nit

 

Cloenda de la 47a Festa de la Verema 2017.

 

Venda de copes a l’estand d’informació:

 

-          Copa i bossa: 3 euros

 

Degustacions a partir d’1 euro a cada estand

 

Redactor: DO Conca de Barberà