ACTUALITAT

Actualitat

» Actualitat DO  / 24 de Abril de 2017

El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà arriba a les 4500 copes venudes el primer cap de setmana

Amb aquest primer cap de setmana de Mercat s'ha arribat a una de les millors xifres dels últims anys amb més de 13500 tastos.


»

El Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà és un dels esdeveniments més esperats de la Setmana Medieval de Montblanc. La xifra de copes venudes aquest any - més de 4500 copes - demostra que és un acte consolidat dins la festa i l’agenda dels amants del vi.

Quinze cellers han estat durant el primer cap de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà aconseguint una xifra rècord.

Des de la Denominació d’Origen s’assenyala la importància que el mercat hagi coincidit amb el dia de Sant Jordi on era habitual veure la gent passejar amb una rosa, un llibre i una copa de vi de la Denominació. Aquest fet i el bon temps han estat claus per l'èxit del primer cap de setmana.

 

Poder tastar els vins de la Conca i veure com es vivia a l’Edat Mitjana es podrà tornar a fer el pròxim cap de setmana:

Dissabte 29 i diumenge 30 d'abril: d'11 a 21h

Dilluns 1 de maig: d'11 a 16h

Funcionament

Aquest any hi haurà una parada de venta de copes (amb porta-copa) a un preu de 3€, i després cada celler oferirà els seus tastos entre 1€,2€ i 3€ depenent del vi i del celler. Com en les últimes edicions també s'instal·laran dues parades de menjar per poder maridar.

Participa a INSTAGRAM (@doconcadebarbera) I TWITTER (@doconcabarbera) #MercatDOConca

Des del Consell Regulador es pretén saber l'opinió dels visitants i s'ha decidit engegar aquesta campanya a twitter i a instagram perquè un cop fet el tast, tothom pugui etiquetar o fer fotografies del Mercat de Vins o el vi tastat. Només caldrà fer servir el hashtag #MercatDOConca.

Redactor: DO Conca de Barberà