CELLERS

Cellers

Celler Carles Andreu

Foto del celler
Foto del celler Foto del celler

Celler Carles Andreu
C/ Sant Sebastià, 19
43423 Pira
Conca de Barberà
Tel. 977 887 404
info@cavandreu.com
www.cavandreu.com

Producte: Vins i caves , Altres
Marques: Carles Andreu

Visites al celler:

Horaris de visita: Laborables de 10 a 13h. i de 16 a 19h. Dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 13:30h.
Visita concertada: Si
Visita gratuïta: Si

Descripció:

El Celler Carles Andreu és una empresa familiar dedicada al cultiu de la vinya des de varies generacions.

El celler neix l'any 1991, dedicant-se a l'elaboració de vins i caves, sota les DO Conca de Barberà i DO Cava.
Estem situats al petit poble de Pira a la comarca de la Conca de Barberà, les nostres vinyes estan repartides pels municipis de Pira, Sarral, Forés, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc.
 
A partir de la labor constant, els controls de la vinya i de l'elecci√≥ del moment optim de la verema, recullim el ra√Įm manualment, el transportem en caixes de 20 kg i el passem per una taula de selecci√≥ manual, prensant el ra√Įm sencer, n'obtenim el millor most per elaborar els nostres vins i caves.
 
A partir del nostre treball volem transmetre la satisfacció que sentim per la feina ben feta, resultant del treball acurat, de la recerca constant i de la voluntat permanent de combinar la innovació tecnològica i el saber fer de sempre de la nostra gent.
Des del principi l'aposta per treballar amb les varietats aut√≤ctones, si no tamb√© per un model de vi diferent recolzat en el car√†cter √ļnic i diferent d'aquestes varietats.
 
També una aposta per l'enoturisme. El Celler Carles Andreu, està obert des del principi a totes aquelles persones que vulguin disfrutar d'un recorregut i una explicació de la nostra manera de treballar i d'entendre el vi. En el llarg dels anys em aconseguit ser un punt de referència d'enoturisme.