CELLERS

Cellers

Celler Carles Andreu

Foto del celler
Foto del celler Foto del celler

Celler Carles Andreu
C/ Sant Sebastià, 19
43423 Pira
Conca de Barberà
Tel. 977 887 404
info@cavandreu.com
www.cavandreu.com

Producte: Vins i caves , Altres
Marques: Carles Andreu

Visites al celler:

Horaris de visita: Laborables de 10 a 13h. i de 16 a 19h. Dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 13:30h.
Visita concertada: Si
Visita gratuïta: Si

Descripció:

El Celler Carles Andreu és una empresa familiar dedicada al cultiu de la vinya des de varies generacions.

El celler neix l'any 1991, dedicant-se a l'elaboració de vins i caves, sota les DO Conca de Barberà i DO Cava.
Estem situats al petit poble de Pira a la comarca de la Conca de Barberà, les nostres vinyes estan repartides pels municipis de Pira, Sarral, Forés, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc.
 
A partir de la labor constant, els controls de la vinya i de l'elecció del moment optim de la verema, recullim el raïm manualment, el transportem en caixes de 20 kg i el passem per una taula de selecció manual, prensant el raïm sencer, n'obtenim el millor most per elaborar els nostres vins i caves.
 
A partir del nostre treball volem transmetre la satisfacció que sentim per la feina ben feta, resultant del treball acurat, de la recerca constant i de la voluntat permanent de combinar la innovació tecnològica i el saber fer de sempre de la nostra gent.
Des del principi l'aposta per treballar amb les varietats autòctones, si no també per un model de vi diferent recolzat en el caràcter únic i diferent d'aquestes varietats.
 
També una aposta per l'enoturisme. El Celler Carles Andreu, està obert des del principi a totes aquelles persones que vulguin disfrutar d'un recorregut i una explicació de la nostra manera de treballar i d'entendre el vi. En el llarg dels anys em aconseguit ser un punt de referència d'enoturisme.