VINS I CAVES

Vins i Caves

Gatzara Criança

Gatzara Criança

Nota de tast:

Presenta un color cirera amb el ribet rogenc i un llagrimeig vistós. En nas les notes de fruita madura apareixen embolcallades per l’elegància del roure francès. En boca és concentrat, voluminós, amb un taní present però rodó. Profund i de llarga persistència.

Gastronomia:
Donada la seva potència i estructura, el GATZARA Criança 2008 acompanyarà molt bé els embotits, les carns vermelles a la brasa i els tradicionals rostits i guisats de la cuina catalana. Excepcional amb els plats de caça i els bolets.
Es recomana una temperatura de servei entorn als 17 ºC.
 

Elaboració:

Verema manual en caixes, mitjançant una acurada i rigorosa selecció a peu de vinya. Les dues varietats de raïm reben una primera maceració en fred i fermenten seguidament en tines d’acer inoxidable de petit volum, sota un estricte control de temperatura. Criança de 12 mesos en bótes de roure francès de 1er i 2on any, amb torrat mig. El cupatge final està integrat per 50% de cabernet sauvignon i 50% de merlot. Producció limitada a 1985 ampolles.

Viticultura:
Ceps adults, de baixa producció, conduïts en espatllera i conreats de forma esmerada i respectuosa amb el medi ambient. Les vinyes es troben immerses enmig d’un bonic entorn natural al terme municipal de Montblanc, amb la serra de Miramar i la silueta del Tossal Gros dominant el rerefons.
 

Celler: Gatzara Vins
Marca: Gatzara
Tipus de producte: Vi negre
Temps en bóta: Criança
Varietats de raïm: Cabernet Sauvignon, Merlot
Web: http://viverdecelleristes.concadebarbera.cat/

Tots els productes del mateix celler: