VINS I CAVES

Vins i Caves

Gatzara Blanc

Gatzara Blanc

Nota de tast:

Color groc pàl·lid, brillant i lluminós. Al nas predomina la fruita blanca, amb notes de fruites tropicals, que apareixen fusionades i complementades pel subtil toc avainillat del roure. En boca és fresc, voluminós i untuós. Persistent, amb retronasal complex.

Gastronomia:
El GATZARA blanc 2010 maridarà bé amb les pastes, la fideuà i la paella. També amb els plats de peix, marisc i carns blanques.
Es recomana una temperatura de servei entorn als 8 ºC.
 

Elaboració:

Verema manual en caixes mitjançant una acurada i rigorosa selecció a peu de vinya. Ambdues varietats de raïm reben un premsat directe i després un desfangat refrigerat. El macabeu fermenta en tina d’acer inoxidable de petit volum; i el chardonnay en bóta nova de roure francès, amb una criança posterior de 6 mesos. Totes dues varietats mantenen un llarg contacte amb les mares. El cupatge final està integrat per 2/3 de macabeu i 1/3 de chardonnay. Producció limitada a 773 ampolles.

Viticultura:
Ceps adults, conduïts en vas tradicional (macabeu) i en espatllera (chardonnay), conreats de forma esmerada i respectuosa amb el medi ambient. Les vinyes es troben ubicades als termes municipals de Montblanc i Solivella, respectivament, en un entorn natural de gran atractiu paisatgístic.
 

Celler: Gatzara Vins
Marca: Gatzara
Tipus de producte: Vi blanc
Temps en bóta: Jove per bóta
Varietats de raïm: Macabeu, Chardonnay
Web: http://viverdecelleristes.concadebarbera.cat

Tots els productes del mateix celler: