CELLERS

Cellers

Gatzara Vins

Foto del celler

Gatzara Vins
VIVER DE CELLERISTES (Carrer Comerç, 2 )
43422 Barberà de la Conca
Conca de Barberà
Tel. 639140079
Fax 977 86 03 34
info@gatzaravins.com / viverdecelleristes@concadebarbera.cat

Producte: Vins
Marques: Gatzara

Visites al celler:

Horaris de visita: Contactar per concertar visita
Visita concertada: Si
Visita gratuïta: Si

Descripció:

GATZARA VINS PERTANY AL VIVER DE CELLERISTES DE BARBERÀ DE LA CONCA

 
GATZARAvins neix l’any 2007 fruit de la inquietud i il·lusió de tres socis montblanquins, els germans Anton (enginyer agrònom/enòleg) i Jordi Castellà  (enginyer industrial) i el Josep M. Sanahuja  (xef/restaurador), per elaborar vins de gran qualitat amb Denominació d’Origen Conca de Barberà.
 
Les vinificacions tenen lloc a les modernes i funcionals instal·lacions del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, situat a Barberà de la Conca, un projecte públic que sorgeix per iniciativa de l’Ajuntament d’aquest municipi amb la finalitat d’incentivar i facilitar la implantació de noves empreses vitivinícoles a la comarca. 
 
Un conreu acurat de les vinyes i sobretot respectuós amb l’atractiu entorn natural de la Conca, juntament amb unes vinificacions pausades i naturals, fent el mínim ús possible de productes enològics, esdevenen els pilars fonamentals de la filosofia de treball de GATZARAvins. Els nostres vins cerquen la màxima expressió de la matèria primera: el raïm, resultant de la interacció del cep amb la terra, el clima i la dedicació de l’home a la Conca de Barberà.
 
La producció total, numerada i xifrada entorn a les 5.000 ampolles anuals, rep, durant la seva elaboració, un tractament d’artesania culinària.
 
Actualment s’elaboren 3 vins: dos negres (jove i criança), i un blanc que fermenta i cria en bóta parcialment.
 
Estima pel territori (la Conca de Barberà), cultura vitivinícola, treball acurat, passió i molta il·lusió, estan presents en cada ampolla de GATZARA. Vins d’autor per gaudir en companyia.
 
 
GATZARA f. Cridòria, brogit, amb què una colla de gent manifesta la seva alegria. (Pompeu Fabra, 1932. Diccionari General de la Llengua Catalana).