BODEGAS

Cellers

Celler Vega Aixalà (Vilanova Vins)

Foto del celler

Celler Vega Aixalà (Vilanova Vins)
Carrer de la Font, 11
43439 Vilanova de Prades
Conca de Barberà
Tel. 609 33 68 25
Fax 977 86 90 19
vilanovavins@hotmail.es
www.vegaaixala.com

Producto: Vins
Marcas: Vega Aixalà

Visites al celler:

Horarios de visita: Concertar hora de visita.
Visita concertada: Si
Visita gratuita: Si

Descripción:

 

El celler Vega Aixalà neix de la il · lusió d'una família l'any 2004 a Vilanova de Prades. Va ser llavors quan aquesta família, juntament amb la col · laboració de l'enòleg Martí Magriñá va decidir donar vida a aquest projecte i va iniciar la plantació de les vinyes i l'amor a la terra i el món del vi.
 
Les vinyes que ofereixen aquest fruit extraordinari estan situades entre els 800 i els 900 metres d'altura en un terreny de "llicorella" en un paisatge meravellós, entre les serres de Prades, la Llena i Montsant, de fons.
 
Cal afegir que a causa de l'alçada i al clima de biaix continental de la zona, es pot dur a terme una agricultura ecològica al 100%.
 
Les varietats negres que trobem són la Garnatxa, Carinyena, Syrah, Tempranillo, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir i les blanques Garnatxa Blanca i Chardonnay.
 
La principal preocupació del celler és el treball delicat i respectuós al màxim de la matèria que entra: verema manual en caixes petites, tractament per gravetat, fermentació en ciment, manipulació manual i mínims tractaments tecnològics.