ENOTURISME

Enoturisme

Enoturisme a la Conca de Barberà

Us convidem a endinsar-vos en un viatge cultural on poder descobrir i gaudir de l’apassionant món del vi. L’incomparable marc de la Conca de Barberà, caracteritzat per un bell paisatge integrat per vinyes, ofereix al visitant la possibilitat de conèixer una ancestral tradició vitivinícola juntament a un impressionant patrimoni històric. A més, disposem dels serveis d’una excel·lent gastronomia i del plàcid repòs en confortables allotjaments rurals.

 

La ruta del Cister

La ruta del CisterLa Ruta del Cister és una zona de Catalunya vertebrada pels tres monestirs cistercencs existents al país: el de Santa Maria de Vallbona, el de Santes Creus i el de Poblet. Santa Maria de Poblet constitueix un conjunt arquitectònic que figura entre els monuments monàstics més importants d'Europa.
 

www.larutadelcister.info

Allotjament

La ruta del CisterLa nostra comarca la Conca de Barberà ús ofereix un ampli ventall d'allotjaments: cases rurals, càmpings, hostals, fondes, hotels... Si en voleu saber més podeu consultar la pàgina web de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Que passeu una bona estada.
 

www.concaturisme.cat/dormir 

Gastronomia

La ruta del CisterEls restaurants de la Conca de Barberà ofereixen una àmplia varietat de plats típics que han sabut conservar la gastronomia heretada de generació en generació. L’acompanyament ideal de la cuina de la Conca de Barberà, el constitueixen els vins i els caves que s’hi elaboren.
 

www.concaturisme.cat/menjar

Vinum Conca

La ruta del CisterLa botiga està ubicada a l’entrada del monestir de Poblet, un dels atractius turístics més importants de la Conca de Barberà, i té com a objectiu donar a conèixer els vins i caves de la comarca als centenars de milers de visitants que any rere any es desplacen a aquest monestir cistercenc.
 

www.vinumconca.cat